Dades de la Recollida de Fracció Vegetal (FV) Porta a Porta (PaP) durant l’any 2022 a Vallgorguina

Dilluns, 16 de gener de 2023 a les 00:00

Aquest 2022 podem dir que ha estat l’any de la consolidació del servei de la recollida de la FV PaP sota demanda a Vallgorguina.

Des que es va posar en marxa aquest servei (octubre de 2020) el nombre d’usuaris i usuàries ha anat creixent fins als 261 actuals (amb una venda de gairebé 500 saques).

En el gràfic que es mostra a continuació es poden veure el nombre total de recollides programades mes a mes, essent un total de 563 recollides programades en tot l’any 2022.

 

 

Durant l’any 2022 hi ha hagut un 12,3% d’incidències sobre el total del recollides. Això suposa un nombre de 6 incidències/mes. És a dir, de les recollides que es programen cada mes n’hi 6 que no s’arriben a dur a terme per diverses causes. La més habitual és la de no treure la saca tot i haver programat la recollida (representa un 65% del total de les incidències). Treure saques amb excés de pes representa un 14,5% i deixar la saca a dins de casa (sense possibilitat que pugui ser manipulada pels operaris) representa un 7,25%.  D’altres incidències puntuals són: deixar la poda al terra (sense saca), deixar-la amb una saca “no oficial” o amb bosses de plàstic o que el contingut de la saca no sigui fracció vegetal.

Totes aquestes incidències tenen una afectació a la resta de veïns i veïnes ja que ocupen el servei (limitat) i pot ser que hagin d’esperar a la següent recollida programada per tal que els hi puguin ser recollides les seves saques.

 

 

 

Darrera actualització: 17.01.2023 | 13:43