El divendres 16 d'octubre, regala un poma per l'esclerosi múltiple.

Dimecres, 14 d'octubre de 2020 a les 20:00

La Fundació Esclerosi Múltiple organitza la 12a edició de la campanya solidària Una poma per la vida amb l'objectiu de sensibilitzar l’opinió pública respecte a l’esclerosi múltiple, una malaltia neurodegenerativa amb la qual conviuen prop de 9.000 persones a Catalunya.

En les edicions anteriors, es demanava que la ciutadania comprés una poma solidària al preu d'1,50 € als supermercats col·laboradors.

Enguany, tanmateix, a causa de la crisi sanitària, s'ha desestimat la campanya de compra física, i s'ha circumscrit a la compra de pomes virtuals, al mateix preu, i que venen preparades perquè puguin ser regalades, acompanyades de divertits missatges. Podreu regalar pomes solidàries per l'esclerosi múltiple als vostres amics i familiars al web unapomaperlavida.cat, en packs d'1, 3 o 10 pomes, a un preu de 1,50 €,4,50 € o 15 €, respectivament.

La recaptació de totes les pomes venudes es destinarà íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple, que treballarà per promoure iniciatives per acompanyar les persones amb EM des del moment del diagnòstic i oferir els serveis necessaris en funció de l’evolució de la malaltia:

neurorehabilitació, intermediació laboral o suport psicològic.

Darrera actualització: 14.10.2020 | 17:00