«Fam Trip» amb tour operadors nord-americans a Vallgorguina

Dilluns, 25 d'abril de 2022 a les 12:00

Poder transmetre el coneixement de la natura i el respecte, ha estat un dels objectius del Fam Trip que ha organitzat l’Agència Catalana de Turisme, el Consell Comarcal del Vallès Oriental i l’empresa Discovery, a una desena de tour operadors de diferents estats nord-americans a Vallgorguina.

Amb aquesta visita els agents turístics s’han pogut familiaritzar i viure l’experiència dels boscos que envolten el municipi baixmontsenyenc situat en el Parc del Montnegre i el Corredor. Se’ls ha preparat una sortida remeira i una visita a l’empresa Carpier Ahumados, ubicada a les dependències de l’antic Col·legi Santa Fe, a Can Pujades.

Melanie Colom, de l’empresa Discovery, ha manifestat que els tour operadors han quedat satisfets de la visita “per la proximitat del bosc al municipi i per les alternatives que ofereix. També perquè és una oportunitat per atraure visitants que busquen un turisme de benestar i sostenible”.

Colom també ha dit que el turista nordamericà es torna a moure i cada vegada n’hi ha més que busquen tranquil·litat i espais poc massificats, cosa que el Parc del Montnegre i el Corredor ofereix. Els tour operadors també han visitat altres zones de la comarca del Vallès oriental.

Darrera actualització: 25.04.2022 | 15:22