Festa Major 2020

Dilluns, 6 de juliol de 2020 a les 00:00

Les festes majors commemoren un fet important de la història o tradició d'un municipi, esdevenen un dels esdeveniments més destacats de cada població, i són el punt de trobada d'una comunitat local que es reuneix anualment a l'entorn d'uns escenaris comuns i que afirma la seva existència com a col•lectiu a partir d'uns referents simbòlics compartits.

En aquests moments, i com a conseqüència de la pandèmia del coronavirus, ens trobem en un procés de desconfinament que afectarà de manera desigual en el temps al nostre territori. Tal i com s'està dissenyant aquesta desescalada, tot indica que aquest tipus de celebracions seran les últimes en ser autoritzades, i amb unes mesures estrictes que limitaran les concentracions de ciutadans.

Davant aquestes restriccions, hem proposat buscar maneres alternatives de mantenir i potenciar aquest efecte socialitzador que representen les festes majors i seguir donant visibilitat a la diversitat cultural i associativa dels nostres municipis. Hem recollit idees per a poder programar activitats de festa compatibles amb les diferents fases de desescalada en que es trobi el nostre municipi.

Durant el mes d’agost ens reunirem amb la comissió de festes i decidirem el que fem i podem fer.

Darrera actualització: 22.06.2020 | 12:35