Fons d'ajuda per a les persones més desfavorides

Dilluns, 30 d'abril de 2018 a les 00:00

L’ajuntament de Vallgorguina, torna a fer la sol·licitud de participació en el Programa Operatiu del Fons d'Ajuda per a les persones més desfavorides (FEAD) 2018.

El Programa d'ajuda a les persones més desafavorides té per objectiu facilitar els municipis que ho sol·licitin, assistència material per a les persones més necessitades i el desenvolupament de mesures d'acompanyament. Des de fa 8 anysVallgorguina sol·licita i gaudeix d’aquestes ajudes.

La Creu Roja i el Banc dels Aliments reparteixen moltes tones d'aliments de primera necessitat i amb una important càrrega nutritiva, provinents del Fons d'Ajuda Europea per a les persones més desfavorides. El menjar es fa arribar a la població Vallgorguinenca amb més dificultats econòmiques i, per tant, en una situació de vulnerabilitat.

La Parroquia de Sant Andreu té adjudicat el servei de distribució del programa d'aliments europeu a Vallgorguina. Des de serveis socials es fan les valoracions de tots els casos i es reparteixen les cartilles corresponents per poder fer la recollida.

Vallgorguina disposa de 4 mètodes diferents de recollida d’aliments: de particulars, del banc d’aliments, de Creu Roja i d’aportacions municipals. La brigada municipal cada mes fa dos viatges a Barcelona a buscar aliments.

Darrera actualització: 30.04.2018 | 23:31