Inauguració del parc de cal·listènia de Canadà Parc

Dimarts, 21 de desembre de 2021 a les 16:00

Dissabte 18 de desembre es va inaugurar l'equipament de cal·listènia que l'Ajuntament ha instal·lat a la urbanització de Canadà Park amb un cost aproximat als 15.000 euros. Aquest és el segon equipament d'aquestes característiques que s'instal·la a Vallgorguina. El primer ja és en funcionament des del mes de juny i està situat al costat del camp de futbol. La voluntat de l'Ajuntament és dotar a totes les urbanitzacions d'un equipament de cal·listènia.

Es tracta d'una instal·lació promoguda en la modalitat d'esport a l'aire lliure ja que, amb aquesta estructura es facilita la realització d'entrenaments integrals del cos com ara exercicis de braços, abdominals, flexions, esquats, muscle-ups, dips, entre d'altres.

Es pot dir que la cal·listènia, és un nou esport que ja compta amb federacions que en regulen les competicions i professionals reglats en l’ensenyament d’aquesta disciplina.

La instal·lació d’equipaments esportius de cal·listènia, també coneguts com a street workout, és una manera senzilla i efectiva de promocionar l’esport a l’aire lliure i la vida saludable entre els ciutadans.

Darrera actualització: 21.12.2021 | 16:33

Imatges