Incorporació d’una agent cívica

Dilluns, 6 de novembre de 2023 a les 00:00

Aquest dimarts dia 24 s'ha incorporat una agent cívica al municipi. La contractació s'ha portat a terme a través del programa Treball i Formació del Consell Comarcal del Vallès Oriental, mitjançant un conveni que tindrà un any de durada.

Us la trobareu, de dilluns a divendres, pel nucli i urbanitzacions fent tasques com: recollida d'informació del territori, campanyes de conscienciació ciutadana, suport puntual de les funcions dels vigilants, detecció de conductes incíviques, informació i conscienciació a propietaris d'animals,  i sobre la gestió de residus, entre d’altres actuacions.

El programa impulsat pel Consell Comarcal busca la inserció laboral mitjançant la formació i el treball i ha beneficiat 50 persones de 26 municipis del Vallès Oriental, entre els quals hi ha Vallgorguina.

Els col·lectius prioritaris estan definits pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), concretament: persones en atur que no estiguin cobrant cap prestació contributiva, més grans de 52 anys, destinatàries de la renda garantida de ciutadania (PRGC), dones víctimes de violència de gènere, persones que no s’identifiquin amb el gènere que se’ls ha assignat en néixer o persones migrades extracomunitàries en situació administrativa irregular en disposició de fer un arrelament social.

El programa Treball i Formació està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i cofinançat per la Conferència Sectorial d'Ocupació i Afers Laborals del Ministeri de Treball i Economia Social, així com els ajuntaments dels municipis on presten el servei les treballadores i treballadors.

Darrera actualització: 06.11.2023 | 10:08