L’esport és divers

Dilluns, 19 de febrer de 2024 a les 00:00

Avui, 19 de febrer, es commemora del Dia Internacional contra l'LGBTI-fòbia en l'Esport.
Des de la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física (SGEAF) i la Direcció General de Polítiques Públiques LGBTI+ de la Generalitat de Catalunya, en col·laboració amb tot el teixit esportiu, es reivindica la lluita contra l'LGBTI-fòbia en tots els racons, fent una crida a la inclusió i al respecte per a totes les persones, sense importar la seva orientació sexual, identitat o expressió de gènere. L'esport no només és una font de salut i benestar, sinó també un espai d'integració i celebració de la diversitat. Aquesta riquesa de diferències ens fa una societat més forta i, per tant, és imperatiu garantir que tothom pugui gaudir dels beneficis de l'activitat física sense por ni discriminació. L'Ajuntament de Vallgorguina s'uneix amb entusiasme a aquesta crida per a la inclusió i el respecte en l'àmbit esportiu recolzant la campanya i el lema "L'esport és divers".

Aquest missatge no només és un recordatori, sinó un compromís per a la inclusió i el respecte cap a totes les persones, reforçant l'esperit d'igualtat i convivència en el món de l'esport i l'activitat física.

L'ajuntament convida la ciutadania a sumar-se a aquest moviment, fent seva la causa i treballant conjuntament per construir una societat més tolerant i respectuosa, on cada individu pugui expressar-se lliurement i participar plenament en la vida esportiva del municipi.

Per a més informació sobre la campanya "L'esport és divers" podeu consultar el següent enllaç.

Darrera actualització: 19.02.2024 | 13:43