Llacs de la urbanització Canadà Parc

Divendres, 17 de febrer de 2023 a les 00:00

Recentment han començat les actuacions per condicionar la zona dels Llacs de Canadà Parc. Tot i que des de l’Ajuntament assumim la tardança en iniciar-les, la voluntat sempre ha estat que ben aviat es pugui gaudir d’una zona per passejar de manera agradable i gaudir d’aquest privilegiat entorn

La principal complicació a l’hora de començar els treballs va ser trobar les terres per omplir un dels llacs, i nivellar tot l’espai, tal com contemplava el projecte de la Diputació de Barcelona.

L’actuació també inclou l’arranjament dels camins existents per adequar-los al passeig o al “running”, comunicant-los amb el carrer Llenega Blanca, Plaça de la Rotllana i carrer Pebràs (entrada actual).

La finalitat del projecte sempre ha sigut aconseguir la rehabilitació de l’espai  i el manteniment i la millora de la biodiversitat.

Al mateix temps, a la part de sobre els llacs, amb accés pel “carrer sortida d’emergència”, es farà un tancat per esbarjo de gossos i gosses, que comunicarà amb els llacs mitjançant una rampa per a vianants.

Darrera actualització: 17.02.2023 | 15:26

Imatges