Més de 10.000 persones passen per la Fira del Bosc i la Pagesia

Dilluns, 28 de novembre de 2022 a les 13:00

La Fira del Bosc i la Pagesia 2022 ha estat un èxit. El bon temps que ha fet durant tot el cap de setmana, el nombre de parades que hi han volgut oferir els seus productes de proximitat i la quantitat i qualitat d'activitats programades han fet que visitants de moltes i comarques catalanes hagin volgut conéixer o repetir l'experiència que viu el municipi en el que segurament és el cap de saetmana més important per a Vallgorguina.

Tant el dissabte 26 de novembre com el diumenge 27 de novembre, Vallgorguina s'ha emplenat amb més d'un centenar de parades d'artesans, d'activitats i jocs per a tota la família, de l'escudella barrejada que any rere any elabora el Caliu, de l'actuació  musical de la Coral de Gospel Vallgornúsic, espectacles, escultures amb motoserra, gimcana forestal, actuació d'un aizcolari, passejades amb ponis i cavalls, tallers, xerrades, gastronomia, oficis antics... i imatges que queden pel records dels vallgorguinencs i les vallgorguinenques.

Des de l'Ajuntament agraïm l'esforç i la col·laboració de totes les persones que han fet possible una nova edició de la Fira del Bosc i la Pagesia.

Darrera actualització: 28.11.2022 | 17:22