Nova edició de la Jornada TurismeVallès

Dimarts, 17 de maig de 2022 a les 00:00

La Jornada TurismeVallès, celebrada el passat 7 de maig al Masnso Esmandia de Cardedeu, va reunir a més d'una cinquantena de professionals d'empreses, associacions i ens del sector turístic de la comarca. La Jornada és una trobada anual que té com objectiu "oferir un espai de coneixement i d'intercanvi d'experiències entre els agents públics i privats del sector turístic del Vallès Oriental, per tal d'enfortir el marc de relacions", desataca el Consell Comarcal del Vallès Oriental (CCVOr).

Durant la trobada s’han lliurat els distintius del Compromís per a la sostenibilitat Biosphere –l’han aconseguit 48 empreses i ens públics–, entre les quals hi ha l'empresa de Vallgorguina Santa Fe Events i els 32 diplomes de la xarxa de Punts d’Informació Turística.

Durant la jornada,es va presentar el Pla d’Acció del 2022, per part del gerent del Consell Comarcal, Carles Fernández, que va destacar el fet que “és una feina que s’ha fet en col·laboració amb el sector amb un procés participatiu”. També s’ha presentat el vídeo-resum que recull petites mostres dels 39 vídeos dels municipis de la campanya Apropa’t i Viu.

Darrera actualització: 17.05.2022 | 11:25

Imatges