Nova prova de sirenes d'alerta de risc químic el dimecres 18 d'octubre

Dimarts, 17 d'octubre de 2023 a les 11:00

En el marc dels plans de protecció civil per emergències químiques (PLASEQTA i PLASEQCAT), enguany es reprenen les proves de sirenes de risc químic. Aquestes proves permeten comprovar que les sirenes funcionen correctament i, alhora, familiaritzar la població amb els sons d'avís .

Així, el proper 18 d'octubre de 2023 a les 11 hores es realitzarà la prova de les sirenes dels sectors químics del Vallès Occidental est, Vallès Oriental, la Tordera, Bages, Berguedà i Aran. Concretament, s les sirenes de risc químic ubicades als municipis de Castellgalí, Granollers, Gualba, Parets del Vallès, Polinyà, Montornès del Vallès, Puig-reig, Riells i Viabrea, Sant Celoni, Sant Vicenç de Castellet, Santa Perpètua de Mogoda i Vilanova del Vallès.

Durant la prova també senviarà una alerta de protecció civil als telèfons mòbils informant de lactivació de les sirenes de risc químic. Aquest sistema funciona a partir de la distribució de les antenes de telefonia que no coincideixen totalment amb la cobertura de sirenes de risc químic. Per aquest motiu és possible que aquest missatge es rebi als telèfons mòbils de la població en algunes de les zones del vostre municipi malgrat no estar inclòs a la zona de cobertura de les sirenes de risc químic. Per això us agrairem que informeu a la vostra població daquesta possibilitat. No es requereix que la població faci cap acció.

Darrera actualització: 17.10.2023 | 12:48

Imatges