Presentat el portal web «BaixMontsenyCultura»

Dimecres, 29 de març de 2023 a les 00:00

ou pas conjunt de la Comunitat de Municipis del Baix Montseny. En aquesta ocasió per impulsar la creació d'un portal web (www.baixmontsenycultura.cat) participatiu per promoure la cultura al Baix Montseny, obert a aquells que vulguin publicar qualsevol activitat cultural que es desenvolupi al territori, amb voluntat de crear xarxa, impulsar l'activitat artística, fomentar el consum cultural i generar nous públics. Orientat a la ciutadania en general, facilita a creadors i professionals la divulgació de les seves propostes i projectes inclou també el cens d'artistes del Baix Montseny.

La iniciativa, participada per quinze municipis baixmontsenyencs, es va presentar de manera pública ahir la tarda a la Sala Gran del Teatre Municipal Ateneu de Sant Celoni, després de mesos de treballar-hi. Baix Montseny Cultura difon informació d'exposicions, concerts, espectacles, festes populars i altres activitats organitzades per Ajuntaments, entitats o empreses del sector cultural i creatiu, amb intenció que tinguin una projecció més enllà dels propis municipis.
 
Fent servir un senzill sistema de cerca el portal Baix Montseny Cultura permet localitzar els esdeveniments que interessen: per temes, per municipi, per dates o fent servir lliurament el cercador. Una vegada localitzat el contingut es pot accedir a tota la informació relacionada.
 
Baix Montseny Cultura s'ha desenvolupat en el marc del projecte Baix Montseny Cultura 4.0 subvencionat pel programa Treball, Talent i Tecnologia promogut per la Diputació de Barcelona que hi ha donat suport econòmic.

Els municipis que formen part del projecte i dels quals s'hi podrà trobar informació són Arbúcies, Breda, Campins, Cànoves i Samalús, Fogars de Montclús, Gualba, Llinars del Vallès, Montseny, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
 

Darrera actualització: 31.03.2023 | 14:01