Punt de recàrrega operatiu per a vehicles elèctrics a Vallgorguina.

Dijous, 19 d'octubre de 2023 a les 00:00

Vallgorguina disposa ja d'un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics. Es troba ubicat a la zona d'aparcament de la pista Poliesportiva i està operatiu.

Es tracta d'un model de càrrega ràpida de la línia "Ràpid 50" compatible amb la càrrega de tota mena de vehicles elèctrics.

La contractació s'ha fet a través de l'ACM i ha tingut un cost total aproximat de 50.000 € (35.000 € corresponen al carregador, projecte, programari i manteniment preventiu i els 15.000 € restants són producte de l'obra civil, instal·lació elèctrica, reordenació del trànsit i seguretat i salut).

L'Ajuntament de Vallgorguina es va adherir al programa MOVES III, gran part d'aquesta despesa (entre un 70 i 80%) surt d'una subvenció i tindrà un cost relativament petit per a les arques municipals.

Inicialment, el punt de recàrrega serà gratuït i la seva regulació futura serà causada per la demanda que hi hagi i les dades que s'obtinguin de l'ús que se'n faci, després d'un temps s'acordarà un preu públic per al seu ús.

Actualment, l'espai d'aparcament de la zona del poliesportiu no és accessible a causa de les obres, disculpeu les molèsties.

 

 

Darrera actualització: 19.10.2023 | 12:34

Imatges