Punt de Servei de la Cambra de comerç de Barcelona

Divendres, 7 de febrer de 2020 a les 00:00

La delegació al Baix Montseny de la Cambra de Comerç de Barcelona, que tenia un Punt de Servei obert al públic al Sax Sala - Centre de Formació, Ocupació i Empresa del Baix Montseny els dimecres de 9 a 14 h, canvia el dia d'atenció a divendres, a la mateixa hora.

 

Amb l'objectiu d'oferir proximitat a les empreses del territori i de contribuir a la seva competitivitat, el Punt de Servei de la Cambra a Sant Celoni ofereix assessorament i suport a la iniciació a l'exportació, l'anàlisi i obertura de nous mercats, l'accés a oportunitats de negoci i l'estratègia internacional. Entre els tràmits que gestiona la Cambra de Comerç al Sax Sala, es troben els Certificats Digitals, una eina fonamental pel desenvolupament del comerç electrònic i per les transaccions telemàtiques segures entre empreses i entre aquestes i l'Administració. En relació amb l'exportació, la Cambra gestiona Certificats d'Origen, Quaderns ATA i Legalitzacions Consulars.

Recordeu que també podeu gestionar tots aquells tràmits administratius de l'activitat econòmica empresarial, industrial o de serveis, inclosos en el Catàleg de tràmits de Canal Empresa de la Generalitat de Catalunya, com per exemple els Carnets Professionals o Registres Industrials. En aquest cas previ contacte amb mpardo@cambrabcn.org.

Per a més informació, podeu contactar amb el Servei de Suport a l'Empresa, a través del telèfon 93 867 41 75 (extensió 1911) o bé a través d’aquest mateix correu electrònic.

Darrera actualització: 07.02.2020 | 13:05