RECULL DE FOTOGRAFIES | Més de 400 persones assisteixen a l'escenificació del Pessebre Vivent

Diumenge, 11 de desembre de 2022 a les 00:00

El centre neuràlgic de Vallgorguina va ser l'escenari on aquest dissabte 10 de desembre es va representar el 12è Pessebre Vivent, amb la participació més d'una seixantena de figurants del municipi baixmontsenyenc i més de 400 persones de públic que van assistir a l'escenificació nadalenca.
 
Organitzat per la Comissió del Pessebre i la col·laboració de l'Ajuntament va tenir lloc a la plaça de la Vila, on també hi ha la parròquia Sant Andreu, i el seu voltant. L'organització ha expressat la seva satisfacció per la rebuda que ha tingut l'edició d'enguany i que, a més de consolidat, s'està convertint en una tradició quan s'acosten les festes de Nadal. La participació ha estat molt semblant a l'edició de l'any passat.
 
Els visitants que s'hi van acostar van trobar diferents escenes com els romans, Herodes, anunciació, naixement, parades de mercat (forner, teles, fuster, fruita, terrissaire). També pastors i aviram, rentadora i dimonis.
 
L'entrada es feia per les escales de l'església i en acabat l'Ajuntament de Vallgorguina va oferir coca, vi i refrigeri a tots els assistents.
 

Darrera actualització: 11.12.2022 | 11:48