Reunió de treball de la Comunitat de Municipis del Baix Montseny.

Dilluns, 28 de setembre de 2020 a les 00:00

Divendres 19 de setembre al matí es fa fer una reunió de treball del Consell de la Comunitat de Municipis del Baix Montseny, format per totes les alcaldies d’aquests. Es va fer un repàs dels treballs realitzats fins al moment pels diferents grups de treball en el marc del Pla Estratègic per al Desenvolupament i l’Ocupació del Baix Montseny i presentat el pla de treball per al 2021.

Entre les actuacions realitzades destaca el cicle de conferències virtuals #reactivemelbaixmontseny amb set tallers en línea realitzats i la previsió de fer dos més fins a finals d’any, l’impuls de la plataforma de venda online del Baix Montseny (baixmontseny.cat) o la conceptualització d’una comunitat virtual Àgora Baix Montseny per empreses.

De cara a l’any vinent es vol continuar treballant en els projectes engegats, posant un especial èmfasi en la cooperació entre municipis per la recuperació econòmica. En aquest sentit es proposa crear un Servei d’Ocupació del Baix Montseny, amb la cooperació dels diferents serveis municipals d’ocupació fent-lo extensiu a la realitat de tot el territori, i treballar per començar a coordinar les diferents ofertes formatives dels municipis i fer-ne una difusió conjunta. També es continuaran reforçant els projectes culturals del territori, posant èmfasi en els projectes singulars del Baix Montseny i la creació local.

Els alcaldes i alcaldesses han refermat la necessitat d’incorporar la visió comarcal del Baix Montseny en la planificació municipal, amb el compromís d’anar teixint ponts de cooperació que permetin donar un millor servei a la ciutadania i desenvolupar el territori.

Darrera actualització: 21.09.2020 | 15:09