Servei mòbil de nova generació 4G i 5G

Dilluns, 10 d'octubre de 2022 a les 00:00

El servei mòbil de nova generació 4G i 5G sobre les bandes de freqüència de 700 i 800 MHz dels principals operadors mòbils es trobarà disponible a Vallgorguina pròximament.

La tecnologia prestada sobre aquestes bandes de freqüència, anteriorment utilitzada per la Televisió Digital Terrestre (TDT), permet oferir una millor cobertura en interiors i la major extensió de cobertura possible.

Aquestes xarxes arriben per a millorar la velocitat de connexió a internet, serveis de televisió, vídeo i música sota demanda, així com desenes de nous serveis que veuran la llum en els pròxims anys per a aprofitar el gran potencial de la tecnologia.

La prestació dels serveis mòbils en aquestes bandes de freqüència pot comportar l'aparició de determinades afectacions en la recepció del senyal de TDT dels usuaris de la seva localitat, pel fet que s'utilitzaven anteriorment per al servei de televisió.

Des de l'Ajuntament s'anirà informant a mesura que es disposin de novetats per part de l'empresa llega 700, responsable del desplegament.

Darrera actualització: 10.10.2022 | 17:48