Torneig Shotplay a Vallgorguina

Dijous, 28 de juliol de 2022 a les 00:00

El cap de setmana dels dies 23 i 24 de juliol es va dur a terme a Vallgorguina un torneig de futbol 7 organitzat per l’empresa Shotplay, en coordinació amb el Futbol Club Vallgorguina i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vallgorguina.

Van ser dos dies de molt ambient al Camp de Futbol Municipal amb la presència d’una vintena d’equips en les categories de prebenjamí, benjamí i aleví. Algun d’ells estaven integrats per jugadors del FC Barcelona, l’Espanyol, el Girona, el Cornellà o la DAMM i es va poder veure futbol d’un nivell molt alt.

També cal destacar la participació en categoria benjamí del FC Vallgorguina dirigits pel vallgorguinenc Xavi Mora i d’un equip amb representació de diversos municipis del Baix Montseny (Vallgorguina, Sant Celoni, Breda, Sant Esteve de Palautordera i Santa Maria de Palautordera) que va fer un bon paper competint, i fins i tot guanyant i empatant algun partit, contra equips superiors en nivell i edat.

Desitgem que els organitzadors hagin quedat satisfets amb la realització del torneig i sigui un esdeveniment que es pugui tornar a repetir en els propers anys.

Darrera actualització: 28.07.2022 | 09:16