Un mercat de pagès complementarà la Fira d’Aus de Vallgorguina

Dimarts, 12 de febrer de 2019 a les 10:45

Els dies 16 i 17 de febrer se celebra a Vallgorguina la quarta edició de la Fira d’Aus, un certamen que engloba exposicions, concursos i tallers relacionats amb el món de les aus, i que enguany també inclourà durant el diumenge al matí, un Mercat de pagès situat al costat de l’habitual mercat setmanal del municipi.

El matí del diumenge 17 de febrer la plaça Mossèn Narcís Saguer acollirà un mercat de pagès amb gastronomia i artesania, tant alimentària com no alimentària. També hi haurà activitats infantils gratuïtes per a la mainada. Aquest mercat complementarà l’oferta comercial del tradicional mercat setmanal de Vallgorguina i s’emmarca dins de les activitats de la Fira d’Aus, que tindrà lloc al municipi, durant tot el cap de setmana.

La Fira d’Aus de Vallgorguina arriba ja a la cinquena edició, consolidant-se dins del calendari anual d’aquestes fires especialitzades que tenen lloc en diferents indrets del territori, des del Vallès fins a l’Empordà, i també a les terres de l’Ebre, entre d’altres llocs.

La Fira inclou exposicions divulgatives, degustacions de productes avícoles, presentacions de productes i també propostes educatives i lúdiques per als més petits. S’espera que el Mercat de Pagès que se celebrarà el diumenge suposarà, per als visitants, tenir a l’abast una major oferta comercial i d’entreteniment a Vallgorguina.

Més informació: www.vallgorguina.cat

Darrera actualització: 12.02.2019 | 10:50