Vallgorguina rebrà la visita d’una oficina bancària mòbil

Dimecres, 21 de febrer de 2024 a les 14:00

Vallgorguina serà un del nou municipis del Baix Montseny que rebrà una oficina bancària mòbil almenys un cop al mes amb el nou servei que ha presentat aquest dilluns la consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas. Aquest servei s’ha adjudicat a dues entitats financeres: CaixaBank, que portarà l’atenció personalitzada a 503 municipis i Caixa d’Enginyers, que ho farà a 313 municipis.

Les oficines bancàries mòbils també visitaran  altres municipis del Baix Montseny  com Campins, Fogars de Montclús, Gualba, Montseny, Sant Esteve de Palautordera, Sant Pere de Vilamajor, Vilalba Sasserra i Sant Feliu de Buixalleu.

Tots els serveis

Les oficines bancàries mòbils permetran als clients de qualsevol entitat rebre tots els serveis propis d’una oficina bancària, com retirar i ingressar diners en efectiu, domiciliar el pagament dels rebuts i els tributs als comptes bancaris, consultar moviments i saldo i obtenir extractes de comptes bancaris, entre altres.

A més a més, es prestarà una atenció personalitzada de gestió, tant dels comptes com d’altres productes bancaris i financers d’actiu, passiu i d’intermediació.

D’acord amb les bases del concurs, les empreses adjudicatàries de les oficines bancàries mòbils hauran d’adaptar els vehicles per incloure-hi la instal·lació d’un caixer automàtic, desenvolupar el programari necessari, mantenir els equips i sistemes i aportar els mitjans humans necessaris per prestar el servei.

Els horaris de l’oficina bancària mòbil serà de 8 del matí a 5 de la tarda amb una hora de pausa per dinar, tret dels divendres, que es farà de 8 del matí a 3 de la tarda. I del 23 de maig al 30 de setembre, el servei serà de 8 del matí a 3 de la tarda de dilluns a divendres. És previst que el servei es comenci a oferir a partir del mes de setembre.

Darrera actualització: 21.02.2024 | 14:58