Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Dijous, 11 de novembre de 2021 a les 00:00

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental participa un any més en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus que se celebra del 20 a 28 de novembre i que té com a objectiu donar a conèixer iniciatives de prevenció de residus a tot Europa.

La xarxa de deixalleries, integrada per 25 instal·lacions més una de mòbil, serà l’escenari al llarg de la setmana de dues activitats. La primera RNova, promou la reutilització d’objectes en bon estat per a la seva posterior comercialització mitjançant les entitats d’inserció socio laboral de persones amb discapacitat i/o risc d’exclusió adherides al RNova, actuació que ha permès la reutilització de més de 15.000 objectes.

DeixaLlibres és la segona activitat que es farà durant tota la setmana, i com ja sabeu té com a objectiu continuar promovent la reutilització de llibres usats provinents d’aquestes instal·lacions – ja s’han reutilitzat més de 35.000 exemplar-.

En col·laboració amb els ajuntaments també s’han programat, a diferents municipis de la comarca, tallers d’educació ambiental i visites a les deixalleries i a la planta de digestió anaeròbica i de compostatge.

  L’agenda d’activitats de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2021 està disponible al web de l’ARC

 

 

 

 

 

 

Darrera actualització: 10.11.2021 | 23:18

Imatges