Jornada de treball dels professionals de la Xarxa de Punts d'Informació Turística del Vallès Oriental a Vallgorguina

Dimecres, 20 d'octubre de 2021 a les 16:00

Una quinzena de professionals de la Xarxa de Punts d’Informació Turística (PIT) del Vallès Oriental han fet una jornada de treball aquest dimecres 20 d’octubre, a Vallgorguina per conèixer sobre el terreny el municipi i els serveis i recursos turístics que es poden oferir. L’alcalde de Vallgorguina, Joan Mora, els ha donat la benvinguda i tot seguit han pogut gaudir d’un esmorzar a l’aire lliure, a la plaça de la Vila. També hi ha sigut present el regidor Pep Pujol.

De la mà de Melanie Colom (Barcelona Discovery) els professionals dels PIT han rebut informació completa del que es fa a Vallgorguina en temes de turisme i han tingut una visita guiada al Museu del Bosc i la Pagesia. També s’han desplaçat a l’espai gastronòmic Carpier Ahumados situat a Can Pujadas, l’antic Col·legi Santa Fe, i on s’hi ubicarà un Punt d’Informació Turística.

La Xarxa PIT és un programa impulsat per la Diputació de Barcelona que pretén dotar la demarcació del màxim nombre de punts d’informació ja siguin entitats públiques o equipaments - serveis turístics privats que ajudin a complementar els serveis d’atenció al turista - visitant que ja existeixen a la comarca i proporcionar a aquests nous equipaments les eines per informar, orientar i acompanyar al turista - visitant en la seva estada. Al Vallès Oriental, és el Servei de Turisme del Consell Comarcal el responsable del seu desplegament.

Darrera actualització: 20.10.2021 | 17:05