L’Ajuntament explica al delegat del Govern les necessitats del municipi

Dijous, 20 d'octubre de 2016 a les 23:50

Solucionar el problema del subministrament d’aigua en moments de sequera com la tinguda aquest estiu passat és una de les problemàtiques més urgents i necessàries

Solucionar el problema del subministrament d’aigua en moments de sequera com la tinguda aquest estiu passat és una de les problemàtiques més urgents i necessàries que aquest migdia l’alcalde de Vallgorguina, Joan Mora, ha traslladat a Miquel Àngel Escobar, delegat del Govern a Barcelona, en el decurs de la visita de treball que ha fet a l’Ajuntament de Vallgorguina.

En aquest sentit, fonts municipals han explicat a www.laviladigital.com que solucionar el problema, és a dir, portar l’aigua des de l’ATLL té un cost d’un milió dos-cents mil euros, dels quals el consistori hauria de fer front a la meitat. Per això, el delegat del Govern ha dit que l’aigua és una prioritat i que ho traslladarà al Govern de la Generalitat per aconseguir aportacions econòmiques que ajudin a fer front a aquesta obra.

Altres problemàtiques plantejades han estat l’asfaltat de carrers als barris, la construcció d’un pas elevat sobre l’autopista AP-7 per donar resposta al barri de la Baronia del Montseny i la construcció d’una passera prop del Xeremell per evitar la perillositat que suposa haver de caminar per la carretera.

En la reunió d’aquest migdia amb Miquel Àngel Escobar també s’ha parlat dels plans de futur de Vallgorguina, de la problemàtica de tenir barris com Canadà Park i la Baronia del Montseny tant allunyats del municipi i de la feina feta en els darrers nou anys de gestió de l’actual equip de govern municipal.

 

http://laviladigital.com/lajuntament-de-vallgorguina-explica-al-delegat-del-govern-les-necessitats-del-municipi/

Darrera actualització: 20.10.2016 | 23:53