Vallgorguina s'adhereix a la declaració ambiental del Congrés de la Qualitat de l'Aire

Dilluns, 18 d'octubre de 2021 a les 10:00

62 alcaldes, alcaldesses i altres ens municipals representants del món local s’adhereixen a la “"Declaració de Sabadell per un acord polític i social per la millora de la qualitat de l’aire, promoguda per l’Ajuntament de Sabadell, seu del 2n Congrés de Qualitat de l’Aire que ha reunit autoritats, investigadors, tècnics i empreses del sector, durant dues jornades www.congresaire.cat. Vallgorguina ha estat representat per l'alcalde, Joan Mora, i el regidor de Medi Ambient, Pep Pujol.

Extracte de la Declaració de Sabadell

En conseqüència, manifestem que...

 1. Els representants el món local en el 2n Congrés Català de Qualitat de l’Aire declarem que ens mobilitzem per la millora de la qualitat de l’aire, la fem una prioritat de la nostra acció i ens proposem avançar en les accions i estratègies de resposta a una de les principals causes de mort a tot el món, i la primera a nivell europeu.  

2.  La  contaminació  no  entén  de  fronteres,  ni  de  termes  municipals  i  proposem un gran acord polític i social a Catalunya per treballar en favor de la qualitat de l’aire, amb mesures urgents i eficients.  

3. Reclamem un paper protagonista en el conjunt de les administracions  que treballen per la millora de la qualitat de l’aire.

Podeu consultar el llistat d'ens locals adherits a la Declaració de Sabadell (a data 15 d'octubre del 2021).

Darrera actualització: 18.10.2021 | 10:56