Visita oficial de l'alcalde de la Vall de Bianya a la Fira del Bosc i la Pagesia

Dilluns, 29 de novembre de 2021 a les 00:00

Aquest cap de setmana del 27 i 28 de novembre s'ha celebrat una nova edició de la Fira del Bosc i la Pagesia de Vallgorguina, l'esdeveniment més important que se celebra al municipi del Baix Montseny i que ha aplegat prop de 15.000 persones.

Entre els visitants hi ha hagut Santi Reixach, alcalde de la Vall de Bianya i president del Consell Comarcal de la Garrotxa. En la seva estada, acompanyat per l'alcalde de Vallgorguina, Joan Mora, i els regidors Josep Terribas i Xavier Blanquer, ha tingut l'ocasió de conèixer  el Museu del Bosc i la Pagesia (porta el mateix nom que la Fira), un equipament on s'hi pot fer un viatge al passat i conèixer com era antigament Vallgorguina.

També ha visitat la seu de l'Associació Cultural Vallgorguina (ACV) on hi ha l'exposició dels 40 anys de l'entitat i ha passejat per la Fira del Bosc i la Pagesia, situada al centre neuràlgic del municipi on ha pogut tastar productes de proximitat i la tradicional escudella amb carn d'olla que elabora l'Associació Casal Caliu El Dolmen, de Vallgorguina.

La relació entre els alcaldes de Vallgorguina i de la Vall de Bianya ja ve de lluny amb motiu de la recollida de la Flama de Sant Joan a Coll d'Ares.

Darrera actualització: 29.11.2021 | 10:51

Imatges