Jordi Puigvert segon en la prova del Campionat d'Espanya d'Autocròs disputada a Mollerussa.

Divendres, 7 de juny de 2019 a les 00:00

Després d'aquest podi el pilot de Vallgorguina ocupa la cinquena posició de la classificació general.

El passat cap de setmana es va disputar al circuit Parc de la Serra de Mollerussa, la quarta prova del campionat d'Espanya d'autocros. Amb 33 inscrits a la categoria de Carcross i amb una temperatura molt alta. El dissabte al migdia es van fer els entrenaments cronometrats en els quals el pilot de Vallgorguina, Jordi Puigvert va aconseguir el sisè millor temps.

A les dues classificatòries del dissabte a la tarda, Puigvert va fer dues segones posicions i a la tercera classificatòria disputada el diumenge al matí, Puigvert al volant de l'Speed Car va aconseguir guanyar-la. Amb la mitjana de les tres classificatòries, el pilot de Vallgorguina va sortir a la final des de la segona posició.
A la sortida Puigvert es va col·locar en primera posició que va mantenir fins que a la sisena volta el cotxe va patir una baixada considerable de potència, cosa que li va fer perdre la primera posició i al final va passar per línia de meta en segona. La victòria va ser pel mallorquí Juanjo Moll i la tercera posició per al madrileny, Javier Lucena.
Ara Jordi Puigvert puja fins a la cinquena posició del campionat. La pròxima cursa serà els dies 6 i 7 de juliol a Carballo (Galícia).

Darrera actualització: 19.06.2019 | 09:22