Notícies

 • T 16 La targeta de transport T16 3 de gener de 2020

  La T-16 permet a infants i joves viatjar gratuïtament en transport públic fins als setze anys.
  L'Ajuntament ha iniciat una campanya de difusió per informar les famílies dels avantatges de la targeta T-16 i fomentar alhora l'ús del transport públic. Impulsada per l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM), aquesta targeta permet a infants i joves d'entre 4 i 16 anys fer gratuïtament un nombre de viatges il·limitat amb els autobusos i els trens de la xarxa de transport públic del sistema integrat, dins la seva zona tarifària de residència. Podeu demanar els fulletons informatius a l'oficina d'Atenció al Ciutadà a la Plaça de la Vila número 4.
  Aquesta targeta comporta una millora de les condicions que s'ofereixen a les famílies usuàries. I és que aquest títol ha substituït l'antiga T-12, per ampliar fins als setze anys la gratuïtat dels viatges que abans s'oferia als infants de fins a dotze anys. La tramitació de la targeta no té cap cost d'emissió ni degestió.
  La targeta T-16 es pot sol·licitar en línia al web  de la T-16 o a qualsevol estanc.

 • Postal de Nadal 2019 Bon Nadal i Feliç Any 2020 23 de desembre de 2019
 • Convocatòria Ple Ordinari 20 de desembre de 2019
  • Divendres 20 de desembre de 2019 a les 18h. a la Sala de Plens de l'Ajuntament
 • Raconet Dimarts 17 de desembre, última recollida de residus voluminosos de l'any 2019. 12 de desembre de 2019

  Si voleu desfer-vos de mobles, grans electrodomèstics, matalassos, somiers, estris de la llar o altres residus voluminosos, recordeu que els podeu deixar preparats a les àrees de la recollida al costat dels contenidors abans de les 6 del mati de dimarts, US RECORDEM QUE LES RESTES D'OBRA NO SON VOLUMINOSOS.
   
  Recordeu que també podeu portar-los a la Deixalleria de dimarts a diumenge per obtenir un % de bonificació en la taxa d’escombraries.

 • L'última mini sèrie de Pau Freixas 12 de desembre de 2019

  Ja heu vist “Días de Navidad” , l'última mini sèrie de Pau Freixas per Netflix?

  Una producció de Filmax rodada al pla del forn de Vallgorguina, La Garriga, La Roca del Vallès, Lles de Cerdanya i Mataró.

  El pla perfecte per aquestes dates!

  Feu-li una ullada al tràiler

  https://www.youtube.com/watch

 • Reis Voleu  que els Reis de l'Orient vinguin a casa? 10 de desembre de 2019

  Ja es obert el procés - per les famílies que ho desitgin -  poder demanar que algun dels tres Reis de l'Orient visitin la seva llar la nit del 5 de gener i lliurin regals als infants.

  Els Reis de l'Orient arribaran la tarda del 5 de gener a la nostra població i ofereixen l'oportunitat de portar els regals personalment a casa dels nens i nenes.

  Els Reis passaran entre les 20 i les 23 hores aproximadament. Hi ha temps per apuntar-vos fins al dijous 2 de gener de 2020 a les 14 hores, podeu trucar al 938679125 o venir a les oficines municipals.

 • Els Mossos d'Esquadra detenen dues persones que podrien estar relacionades en robatoris comesos a Vallgorguina. 9 de desembre de 2019

  Els Mossos d'Esquadra detenen dues persones que podrien estar relacionades en robatoris comesos a Vallgorguina.

  https://www.naciodigital.cat/baixmontseny/noticia/

 • logo ALERTA: Arriben falses multes de la DGT de 1.530 euros. 9 de desembre de 2019

  Tot torna, i les multes falses no són una excepció. Molts conductors estan rebent aquests dies un correu electrònic fals que suplanta la DGT i informa al destinatari que li ha arribat una multa de trànsit per valor de 1.530 euros.

  El correu especifica que el conductor ha estat caçat per un radar per excedir el límit de velocitat. Per poder accedir a la notificació d’aquesta suposada multa l’usuari ha de clicar sobre un enllaç. És a partir d’aquest moment quan els estafadors poden accedir a totes les dades personals del dispositiu, que ha estat infectat per un malware o codi informàtic maliciós.

  La millor manera de no ser víctima d’aquesta estafa és no clicar en l’enllaç i accedir directament a través del web de la DGT per fer les comprovacions pertinents.

  Trànsit mai envia les multes per correu electrònic, sempre ho fa mitjançant correu ordinari o SMS

 • L'informatiu Desembre-Gener 9 de desembre de 2019

  Tota l'informació del Informatiu de Vallgorguina (Veure més)

 • Autocaravanes Ordenança Municipal de circulació,Trànsit i Seguretat Viària 9 de desembre de 2019

  L’Ordenança Municipal de Circulació, Trànsit i Seguretat Viària de Vallgorguina aprovada definitivament pel Ple en data 20/12/2017 i publicada en el  BOPB  en data 26/3/2018,  estableix en el seu art. 30 -Regulacions especials i limitacions d’estacionament- el següent : “

  1. Altres limitacions.

  b)Els vehicles amb una MMA superior a les 10 tones, remolcs, caravanes i similars de qualsevol tipus i massa, separats del vehicle motor, vehicles articulats, semiremolcs, camions tractor, tractors i maquinària per a obres i serveis, tractors agrícoles, no podran estacionar a les vies urbanes o als espais adjacents a aquestes del terme municipal, llevat de les zones específicament indicades per a aquesta finalitat. Les caravanes i autocaravanes podran estacionar a les vies urbanes residencials per operacions de càrrega i descàrrega per un màxim de 72 hores.

                     c) Es prohibeix l’estacionament de les autocaravanes i les caravanes amb els vehicles que les propulsen i les furgonetes adaptades denominades “camper” a les vies urbanes i espais adjacents de la població per fer pernoctacions temporals de                               més d’una nit, tret dels llocs habilitats per l’autoritat municipal.

  També es prohibeix l’estacionament en vies urbanes dels referits vehicles quan sobrepassin les marques de delimitació de la zona d’estacionament.

  Així mateix queda prohibit desplegar elements que desbordin del perímetre del vehicle tals com tendals, dispositius d’ anivellació, suports d’estabilització, escaletes, etc... “

   L’Ajuntament informa als propietaris d’aquests vehicles, que  podran estacionar en les següents zones, amb la limitació, que s’aplica a tot tipus de vehicles,  d’estacionar més de quinze dies consecutius en el mateix lloc, a excepció de les zones d’estacionament regulades amb control horari,   de conformitat amb l’art. 29 i 33 de l’Ordenança. 

  Llocs autoritzats:

  - Pàrquing Zona Consultori, Carrer Mataró.

  - Pàrquing Sorra Zona Bicitrial.

  - Pàrquing entrada Urbanització Can Puigdemir.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49