Notícies

 • Ple Dilluns 21 d'Octubre Sessió Plenària Ordinària 21 d'octubre de 2019

  Aquest dilluns 21 d’ octubre de 2019 es celebrarà sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament de Vallgorguina a les 19:00 h. a la sala de plens de l'Ajuntament.

  L'ordre del dia en el document adjunt.

 • Ajuts Ajuts per activitats esportiva 18 d'octubre de 2019

  Període de sol·licituds del 7 al 25 d'octubre , us podeu descarregar la sol·licitud  i presentar-la degudament signada i amb documentació corresponent a l'Oficina d'assistència en matèria de registre.

 • Ple Ple extraordinari 16 d'octubre de 2019

  L’Ajuntament va convocar ahir dimarts, un ple extraordinari i es va presentar una “moció de resposta a la sentència del Suprem i per demanar l’amnistia per a les persones preses polítiques catalanes i en defensa del dret d’autodeterminació"

 • sentència L'AJUNTAMENT DE VALLGORGUINA EXPRESSA EL FERM REBUIG A LA SENTÈNCIA QUE HA FET PÚBLICA EL TRIBUNAL SUPREM 14 d'octubre de 2019
 • Pessebre Vols participar el Pessebre Vivent. 11 d'octubre de 2019

  Divendres dia 18 a dos quarts de vuit del vespre, al local de l’Associació Cultural , Us esperem!!

 • Anglès Anglès per adults 11 d'octubre de 2019

  Apuntat 

  Dilluns de 10.00h a 11.30h

  Dimecres de 16.00h a 17.00h

 • Recollida Recollida extraordinària 10 d'octubre de 2019

  Demà un camió de gran tonatge, realitzarà recollides extraordinàries a tot al municipi de saques de runa, restes grans de vegetals i de banals, tots aquests abocaments són il·legals.

 • Socorrisme Obertes les preinscripcions al curs gratuït de Socorrisme en Instal·lacions Aquàtiques. 10 d'octubre de 2019

  Ja estan obertes les preinscripcions al curs de Socorrisme en instal·lacions aquàtiques que es desenvoluparà el proper mes de novembre i fins a finals del gener del 2020 al Sax Sala i el Sot de les Granotes, en horari de matins. Es tracta d’un curs subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i per tant, és totalment gratuït.

  Aquest curs dóna dret a l’obtenció d’un certificat de Professional, titulació oficial reconeguda que permet exercir com a socorrista en instal·lacions aquàtiques i es pot convalidar amb mòduls de Cicles Formatius de Grau mig de la família professional de Activitats físiques i esportives.

  El curs està adreçat, prioritàriament, a persones en atur (DONO), però és obert també a treballadors en actiu. Per accedir al curs és necessari disposar de un Graduat Escolar o ESO o passar una prova de competències. També és necessari disposar d’un bon condicionament físic per a superar la prova física a l’aigua.

  Per inscriure-us, heu d'emplenar aquest formulari:

  http://www.santceloni.cat/23292

   

 • Ple municipal Canvi de dia del Ple Municipal 10 d'octubre de 2019

  El preavís d'aturada a tot Catalunya que es fa a les portes de la sentència del judici del procés, i consensuat amb tots els grups municipals, s'acorda que el Ple municipal previst per dimecres dia 16 d'octubre, s'ajorna a dilluns dia 21.

 • Subvencio Subvenció de Diputació 10 d'octubre de 2019

  La Diputació de Barcelona concedeix una Subvenció per la contractació d’un tècnic especialista que redactarà un document de planificació, un projecte i uns informes per la planificació i millora de la zones verdes de Canadà Parc.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49