Notícies

 • embossaments Embossaments en les canonades generals 21 d'agost de 2019

  Des de fa temps es fan campanyes informatives sobre les greus conseqüències que té llençar tovalloletes higièniques pel vàter. Els embossaments que provoquen en les canonades suposen un alt cost econòmic per la ciutadania. Ara cal sumar-hi l'impacte mediambiental que aquesta mala praxi porta associada i els costos, aquests incalculables de moment, que se'n deriven.
  La gent creu que les tovalloletes són biodegradables gràcies a la publicitat que en fan les empreses productores. Possiblement ho són, però al llarg de molts anys...no immediatament. Per això cal dipositar-les en una paperera i després llançar-les a les escombraries...
  El fet és que aquest tipus de material fibròs s'enganxa a qualsevol imperfecció o fissura que troba a les canonades, fent que es vagi acumulant una darrera altra fins a taponar els conductes. En reduir el pas, arriba un punt en què, a causa de la pressió, les canonades col·lapsen normalment en els punts més febles, abocant així a l'exterior les aigües fecals. Quan passa això podem veure les maleïdes tovalloletes, juntament amb altres restes com compreses, salvaslips o bastonets de les orelles.....
  A la zona dels llacs del Barri de Canadà Parc s'han vist afectats pels mals hàbits esmentats. La reparació suposarà una elevada i imprevista despesa a la qual haurà de fer front les arques municipals.

 • L'arreplegaràs 21 d'agost de 2019

 • Sant Iscle Finalització d'obres del camí de Sant Iscle 20 d'agost de 2019

  S’han acabat les obres de pavimentació del camí de Sant Iscle, tram de camí urbà de 900 metres, compres entre la carretera C-61 i la cruïlla de Can Moreu amb el camí que porta a Coll Senís.  Els treballs han consistit en l’asfaltat del paviment, la construcció d’una cuneta americana per la recollida d’aigües pluvials i els seus corresponents desaigües que desemboquen a la riera de can Gras, la construcció de passos d’aigua amb pendents naturals i també s’han fet dues bandes reductores de velocitat pels vehicles, el corresponent pintat de les línies de senyalització dels voral i la col·locació de la senyalització vertical.

  El cost total de l’obra a pujat a 96.497,47€ dels quals l’ajuntament ha rebut una subvenció de la Diputació de Barcelona per import de 48.358,95€

 • Feina Nova Oferta de Feina 20 d'agost de 2019

  Nova oferta de feina a Vallgorguina de vigilant municipal i les bases del procés selectiu de constitució d'una borsa de treball de vigilant municipal, podeu consultar les ofertes a la seu electrònica.

 • Casal Aprovació de la gestió i explotació del Casal del Poble i el Bar del Camp de Futbol 19 d'agost de 2019

  La Junta de Govern  Local, el dia 16 d’agost, va aprovar l’expedient de contractació de la gestió i explotació del Bar del Casal annex a la Sala d’Exposicions i del Bar del camp de futbol municipal, podreu consultar les bases properament a la seu electrònica.

 • el cau Les activitats de l'Espai Jove comencen el 5 d'octubre ! 19 d'agost de 2019

  Les activitats de l'Espai Jove comencen el 5 d'octubre !

  Durant els mesos d'octubre a desembre a l’Espai Jove "El Cau", situat als baixos de l'ajuntament, es continuarà realitzant activitats dirigides pels joves d'entre 11 a 16 anys.

  Cada dissabte de 17h a 19h, un monitor o monitora de l’Esquirol Natura i Lleure vindrà a fer activitats a l'espai jove o d'altres espais municipals, amb una programació mensual, adaptada a possibles canvis en funció del propi grup de joves. Les propostes d'activitats previstes són: GRAFITI, BREAK DANCE, CUINA, FOTOGRAFIA,  ESPORTS  TRADICIONALS I ALTERNATIUS, JOC DE ROL, TEATRE, CIRC, MÀGIA, JOCS DE TAULA, …

  L'objectiu d'aquestes activitats és que els joves vinguin a passar-ho bé, on puguin fomentar i estimular els valors socials de participació, cooperació, solidaritat i respecte envers els companys, i a la vegada, desenvolupar les competències emocionals pròpies de l'edat (automotivació, resolució de conflictes, habilitats socials...).

  Aquestes activitats seran gratuïtes i no caldrà inscripció prèvia. Per participar hauran d’estar a l’hora d’inici i  poden marxar de les activitats quan vulguin.

  Tens entre 11 a 16 anys? I no saps que fer els dissabtes a la tarda? Cada dissabte podreu participar en activitats amb els vostres amics i amigues, us hi apunteu? Vine el 5 d'octubre a l'Espai Jove "El Cau" a informar-te! Us anirem avisant de totes les activitats pel facebook de l’Ajuntament o pel compte d’Instagram de @vallgorjoves.

 • Tinença Tinença de gossos potencialment perillossos 16 d'agost de 2019

  En referència a la tinença d’animals de companyia, d’acord amb el Decret 170/2002, d’11 de juny, que regula la Llei 10/199, de 30 de juliol, sobre la tinença de gossos considerats potencialment perillosos, es consideren con a gos potencialment perillós:

  a. Gossos que han tingut episodis d'agressions a persones o a altres gossos.

  b. Gossos que han estat ensinistrats per a l'atac i la defensa.

  c. Gossos que pertanyen a una de les races següents o a llurs

  encreuaments: akita inu, bullmastiff, dòberman, dog argentí, dog de Bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, gos de presa canari, rottweiler, staffordshire bullterrier (també conegut com a staff anglès; origen: Anglaterra), terrier staffordshire americà (també conegut com a am staff; origen: EUA) i tosa japonès (Tosa inu).

  Aquesta consideració comporta que el titular del gos ha de tramitar una llicència administrativa per a la tinença de gossos potencialment perillosos, per a la qual cosa cal aportar, a l’Ajuntament on el gos resideix habitualment i on ha d’estar censat, la següent documentació:

  - Fotocòpia del DNI, passaport o carnet de conduir. El titular de l’animal ha de ser major d’edat.

  - Declaració jurada del titular conforme no ha estat condemnat/da per delictes d’homicidi, lesions, tortures, contra la llibertat o integritat moral, la llibertat sexual i la salut pública, associació amb banda armada o de narcotràfic, no haver estat privat per resolució judicial del dret a la tinença d’animals potencialment perillosos.

  - Declaració responsable de no haver estat sancionat/da per infraccions greus o molt greus fins al dia d’avui.

  - Còpia de la pòlissa de l’assegurança de responsabilitat civil per danys a tercers amb una cobertura no inferior a 150.253 euros, i rebut acreditatiu del pagament d’aquesta.

  - Certificat de capacitat física i aptitud psicològica, que s’emet en qualsevol centre de reconeixement mèdic.

  - Certificat de registre de l’animal en el Registre municipal d’animals potencialment perillosos.

  - Acreditació de la identificació de l’animal mitjançant microxip.

  - Fotografia carnet de la persona titular

  No donar compliment a aquests requeriments poden ser objecte de sanció amb imports variables en funció de la gravetat i del tipus d’infracció.

  Per gossos potencialment perillosos les sancions poden oscil·lar entre els 60,10 als 150,25 € les lleus; les greus de 150,25 a 1.502,53 €, i les molt greus de 1.502,53 a 30.050,60 €, d’acord amb la Llei 10/99. A més, no tenir llicència de gos potencialment perillós és molt greu segons la Llei 50/1999 i les sancions poden anar de 2.404 a 15.025,30 €.

  Els propietaris dels gossos considerats potencialment perillosos han de tenir en compte el que comporta tenir un animal d’aquestes característiques. A més d’estar regulats per una normativa específica també cal saber que les sancions per infraccions sobre aquests gossos són força elevades, tot atenent a la voluntat de garantir la màxima seguretat en la seva tinença.

  Per qualsevol dubte o qüestió, us podeu dirigir a l'Ajuntament.

 • Mercat setmanal 13 d'agost de 2019

 • Feina Ofertes de Feina 9 d'agost de 2019

  AJUDANT/A DE MANTENIMENT, a Sant Celoni.

  Es necessita ajudant/a de manteniment per a empresa del sector de serveis situada a Sant Celoni. Per incorporació per la temporada d’estiu, per a les següents funcions: suport a l’oficial en les tasques de manteniment i muntatge i la resta de funcions pròpies al lloc de treball. Es requereix: experiència mínima desenvolupant funcions iguals o similars, persona activa i responsable, valorable residència propera al lloc de treball, horari de 8 a 17 h amb descans.

  TREBALLADOR SOCIAL AL VALLÈS ORIENTAL, a Llinars del Vallès.

  Treballador/a social  al Vallès Oriental per a empresa situada a Llinars del Vallès. Es necessita per cobrir una baixa laboral un/a professional a jornada completa per treballar en atenció directa en el servei d’habitatge. Es requereix tenir la titulació mínima de Treball Social.

  TÈCNIC/A DE SUPORT INFORMÀTIC, a Sant Antoni de Vilamajor

  Amb coneixements de Jira i Remedy i amb experiència. Feina de mitja jornada.

  ADMINISTRATIU/A COMERCIAL AMB FRANCÈS, a Sant Celoni

  Per a una empresa de distribució. Tasques d’atenció al client i organització del transport. Haurà de comunicar-se amb francès. Horari de 9:00 a 14:00 h i de 15:00 h a 18:00 h

  ASSITENT DE LABORATORI, a Sant Celoni

  Per una empresa química, que treballa en el sector de la perfumeria. Es demana formació i experiència.

  OPERARI/A DE PRODUCCIÓ, a Sant Celoni

  Per a una empresa química. Control de càrregues i suport en el procés productiu. Es valorarà tenir formació d’operador/a de planta química, així com tenir el carnet de conducció de carretó.

  Si voleu més informació podeu adreçar-vos a l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, al club de feina de 9.00h  a 14.00h.

 • Calor Onada de calor 9 d'agost de 2019

  Comencen uns dies de molta calor, us recomanem tenir cura de persones grans que coneguis i visquin soles, visita'ls o truca'ls, comprova que estiguin bé i recorda que cal que beguin molta aigua, encara que no tinguin sensació de set.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49