Notícies

 • Nius Vespa Necessitem la teva col·laboració per detectar la presència de nius primaris al municipi de Vespa asiàtica. 22 de maig de 2019

  Gràcies a la col·laboració ciutadana l'any passat es van localitzar diferents nius.

  Els nius són d'un material similar al paper, de color marró, d'entre 4 i 6 centímetres de diàmetre (la mida d'una pilota de golf). Si trobeu algun niu que penseu que és de vespa asiàtica, primer de tot, sigueu prudents; no intenteu manipular-lo ni destruir-lo, perquè, a banda del risc de picada, cal estar segurs que no la confonem amb altres espècies autòctones que poden ajudar en el seu control i que cal protegir.

  El nius primaris o embrionaris són els nius que acullen a la vespa reina i les primeres vespes asiàtiques obreres per la primavera, fins que més endavant es traslladen a un nou niu construït normalment a les capçades d'arbres (però també a terra entre arbusts o tanques vegetals), que poden medir fins a 60 cm de diàmetre i acollir milers d'individus. Aleshores, la vespa asiàtica pot representar un problema sobretot perquè, tot i no ser una espècie especialment agressiva amb les persones, hi ha risc de picada si ens apropem molt a un niu que estigui a poca alçada o si se senten agredides. A més, ocasiona perjudicis al sector apícola perquè s’alimenta, entre molts altres insectes, de l’abella mel·lífera.

  Si pot ser, feu-li una foto i apunteu el lloc i data de la troballa i aviseu a l'ajuntament al 938679125 o el correu electrònic. vallgorguina@vallgorguina.cat .

 • Convocatòria Ajuts de Menjador 17 de maig de 2019

 • Casal Estiu 2019 15 de maig de 2019

 • Tecnificació Estiu 2019 15 de maig de 2019

 • Xerrada Vols distingir els ocells pel seu cant? 15 de maig de 2019

  Vols aprendre com es comporten a la natura, quines són les espècies que trobem en el nostre entorn, quin és el vincle amb els humans?

  Doncs no deixis escapar aquesta oportunitat i inscriu-t'hi!!!

  Informació i Inscripcions a: info@turismevallgorguina.com

  Adequat per tota mena de públic

  Activitat dirigida pel Tècnic Joan Manel Riera, de l'Escola de Natura del Corredor.

 • Escola Waldorf 13 de maig de 2019

 • Ocupació El Servei Municipal d'Ocupació de Sant Celoni, informa de noves ofertes de feina. 13 de maig de 2019

  Si esteu interessats en alguna d'aquestes ofertes, feu arribar un correu electrònic a orientaciolaboral@santceloni.cat.

  Operari de neteja per instal·lacions esportives. Jornada de tardes de 15.00 a 20.00. Contracte temporal de 3 mesos prorrogable.

  Operari per tasques de control i gestió d'entrades i sortides, embalatge. Eventualment pintar peces a pistola o sorrejar peces metàl·liques i manipulacions vàries. Jornada completa. Preferible formació de grau mig o superior en electromecànica.

  Operari per recobrir, pintar o sorrejar peces metàl·liques. Jornada completa. Preferible formació en grau mig o superior en l'àmbit de l'electromecànica.

 • Recordatori Recordatori a les persones propietàries perquè netegin els solars sense edificar. 13 de maig de 2019

  L'Ajuntament recorda a totes les persones propietàries de solars sense edificar que la manca de manteniment comporta una important proliferació de vegetació que, al costat de la manca d'endreça, suposen un risc notable d'incendi i perill pel veïnat i per l'entor.

 • Feina OFERTES DE FEINA: 7 de maig de 2019


  MONITOR/A DE MENJADOR ESCOLAR

  Per a escola a Palautordera. L'horari és dilluns, dimarts, dijous i divendres, de 12.00 h a 15.00 h. Contracte fins a final de curs.

  AUXILIAR ADMINISTRATIU/A, a Llinars

  Per a assessoraments, venda online , atenció telefònica, preparació de comandes, creació de base de dades. Es demana anglès parlat. Horari: dilluns a dijous 7:30 a 17.30h i divendres de 7.30h a 14.00 h

  XOFER/ESSA GRUISTA, a Santa Maria de Palautordera

  Conducció d'un camió amb grua per a una empresa de material de construcció. Horari partit, de dilluns a divendres. Possibilitat de contracte indefinit.

  NETEJADOR/A, a Santa Maria de Palautordera

  Tasques de neteja en una casa particular. Són tres hores setmanals en setmanes alternes.

  Per a més informació podeu adreçar-vos a l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, al club de feina, a la primera planta, de 9.00 h a 14.00 h telèfon és 93 847 96 26

 • lloguer Ajudes al pagament del lloguer 2019 7 de maig de 2019

  Ja està oberta la convocatòria d'ajudes al pagament del lloguer de l'any 2019.

  Fins al 7 de juny de 2019 estarà oberta la convocatòria de les subvencions a les ajudes al pagament del lloguer de l'any 2019.

  Com a requisits és necessari ser titular d'un contracte de lloguer de l'habitatge i tenir uns ingressos que no sobrepassin els límits establerts. L'import de la subvenció és del 40% de l'import de lloguer amb un màxim de 200 € mensuals.

  Per més informació i per presentar la documentació us podeu adreçar a l'Oficina d'Habitatge - Àrea de Territori, c/ Bruc, 26 de Sant Celoni.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49