Notícies

 • Caliu Nova activitat del Caliu 3 d'octubre de 2019

  Exercici Terapèutic

 • Anunci Consulta del cens electoral. 1 d'octubre de 2019

  Amb motiu de les Eleccions a Corts Generals de 10 de novembre de 2019, s'informa que la llista del Cens electoral del nostre municipi podrà ser consultada des de avui 30 de setembre al dia 7 d'octubre, ambdós inclosos, a l'Oficina d'atenció ciutadana de l'Ajuntament (plaça de la Vila, 2, 1r pis).

  La consulta l'ha de formular la mateixa persona interessada, prèvia identificació mitjançant DNI, passaport o permís de conduir.

 • Bolets Cuidem el medi ambient 30 de setembre de 2019

  Mesures de Protecció de l'entorn durant la recol·lecció de bolets

 • FC Vallgorguina Partits de la Jornada FC Vallgorguina 27 de setembre de 2019
 • el cau Les activitats de l'Espai Jove comencen el 5 d'octubre ! 27 de setembre de 2019

  Les activitats de l'Espai Jove comencen el 5 d'octubre !

  Durant els mesos d'octubre a desembre a l’Espai Jove "El Cau", situat als baixos de l'ajuntament, es continuarà realitzant activitats dirigides pels joves d'entre 11 a 16 anys.

  Cada dissabte de 17h a 19h, un monitor o monitora de l’Esquirol Natura i Lleure vindrà a fer activitats a l'espai jove o d'altres espais municipals, amb una programació mensual, adaptada a possibles canvis en funció del propi grup de joves. Les propostes d'activitats previstes són: GRAFITI, BREAK DANCE, CUINA, FOTOGRAFIA,  ESPORTS  TRADICIONALS I ALTERNATIUS, JOC DE ROL, TEATRE, CIRC, MÀGIA, JOCS DE TAULA, …

  L'objectiu d'aquestes activitats és que els joves vinguin a passar-ho bé, on puguin fomentar i estimular els valors socials de participació, cooperació, solidaritat i respecte envers els companys, i a la vegada, desenvolupar les competències emocionals pròpies de l'edat (automotivació, resolució de conflictes, habilitats socials...).

  Aquestes activitats seran gratuïtes i no caldrà inscripció prèvia. Per participar hauran d’estar a l’hora d’inici i  poden marxar de les activitats quan vulguin.

  Tens entre 11 a 16 anys? I no saps que fer els dissabtes a la tarda? Cada dissabte podreu participar en activitats amb els vostres amics i amigues, us hi apunteu? Vine el 5 d'octubre a l'Espai Jove "El Cau" a informar-te! Us anirem avisant de totes les activitats pel facebook de l’Ajuntament o pel compte d’Instagram de @vallgorjoves.

 • Grup de lectura 26 de setembre de 2019

 • Assemblea Anual de ACM 25 de setembre de 2019

  L’Alcalde de Vallgorguina Joan Mora, va assistir divendres a l’assemblea Anual de l’ACM al Palau de Congressos de Girona juntament amb uns 200 alcaldes i alcaldesses, es van aprovar per unanimitat l’informe de gestió de l’entitat i sis propostes de resolució. Una d’elles demanant que els problemes polítics s’han de resoldre per vies polítiques i no judicials i que es deixin sense efecte les causes obertes contra totes les persones que van defensar la democràcia l’1 d’octubre. També una proposta de resolució per impulsar l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Una altra resolució per tramitar una Llei del Territori que potenciï la cohesió, l’equilibri i la sostenibilitat i una altra per garantir finançament als ens locals per atendre les necessitats socials bàsiques de la ciutadania. Finalment, una altra resolució perquè es derogui la LRSAL i que s’articuli un sistema de finançament que garanteixi la suficiència financers dels ens locals; i una última per abordar una futura unificació de les entitats municipalistes de Catalunya.

 • Festa Major 2019 25 de setembre de 2019

  Podeu fer-nos arribar qualsevol crítica, proposta o suggeriment que penseu que pugui servir per millorar la Festa Major el proper divendres 27 de setembre a les 18.00 h, a la Sala de Plens, tindrà lloc una reunió de Valoració oberta a tothom.

 • Presentació Presentació del pla de millora 25 de setembre de 2019

  El passat 20 de setembre a la sala de plens de l'ajuntament de Vallgorguina, el personal de l'ajuntament i els polítics de l'equip de govern, vàrem tenir la presentació del pla de millora per la implantació d'un model de gestió documental integral, presentat per la nova secretaria de l'ajuntament de Cassà de la Selva, que ha fet les pràctiques durant uns mesos a Vallgorguina.

 • Setmana europea basket Setmana Europea de l'esport 19 de setembre de 2019

  La setmana del 23 al 30 de setembre es celebrarà la SETMANA EUROPEA DE L’ESPORT, una iniciativa de la Comissió Europea per promoure l’esport i l’activitat física arreu d’Europa. La campanya anima a totes les persones a romandre actives aquella setmana i durant tot l’any, cosa que contribuirà al benestar de la ciutadania. La Setmana Europea de l’Esport és per a tothom, independentment de l’edat, l’experiència o la condició física de cadascú.

  Des de l’Ajuntament de Vallgorguina us proposem 2 activitats. 

  Una el dissabte 28 de setembre en forma de torneig de bàsquet de 3x3 i una caminada d’entorn el diumenge 29 de setembre.

  Us esperem a tots!!

   

  Per més informació no dubteu en contactar novament amb nosaltres

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49