Notícies

Pàgina 1 de 18
 • partits 19 d'octubre de 2018 Us presentem els partits de la propera jornada

  Aquesta setmana podreu gaudir de 6 partits a Vallgorguina, 2 el dissabte i 4 el diumenge. L'emoció està assegurada, us hi esperem !!!

  Endavant F.C.Vallgorguina !!!

 • dia càncer de mama 19 d'octubre de 2018 Vallgorguina es suma al dia Mundial del Càncer de Mama.

  El càncer de mama és una malaltia que afecta a la glàndula mamària i que, igual que en els altres tipus de càncer, s’origina quan les cèl·lules comencen a dividir-se o reproduir-se més del necessari i de manera incontrolada, creant així una massa de teixit anomenada tumor. Pot aparèixer en diferents parts d’aquesta glàndula.

  És el tumor més freqüent en la dona a Catalunya, representant el 30% de tots els tumors. En les dones de 50 a 65 anys és on hi ha el major nombre de casos de la malaltia.

 • clàusules abusives hipoteca 19 d'octubre de 2018 Saps si tens hipoteca amb clàusules abusives?

  Servei gratuït. Des de l'Ajuntament fem arribar la documentació a l'Oficina de Consum de Diputació de Barcelona on estudiaran el vostre cas i us assessoraran. 

 • avaria movistar 19 d'octubre de 2018 Avaria de Movistar

  Una avaria massiva de Movistar deixa sense telefonia de veu/internet des de fa tres dies a una part del municipi de Vallgorguina i del repetidor de telefonia mòbil de movistar de les 22 hores de dimecres al nucli i Can Puigdemir. 

 • reunió La Tourdera 19 d'octubre de 2018 Nova reunió de seguiment de La Tourdera

  Avui divendres 19 d’octubre ha tingut lloc, a la Sala d’exposicions de Vallgorguina, la reunió semestral de seguiment de la Tourdera amb els representats dels 18 ajuntaments participants, del Consell Comarcal de la Selva i del Parc Natural del Montseny. Després de la reunió realitzada el passat mes d’abril, es va fer un repàs de les actuacions dels darrers mesos i es van discutir actuacions futures.

  Les reunions periòdiques amb els diferents ajuntaments són molt productives, ja que entre tots es decideixen qüestions rellevants en el marc de la ruta. Durant els propers mesos es preveu començar amb la licitació de les obres pels municipis gironins, continuar amb actuacions de promoció, etc. Us anirem informant puntualment de totes les novetats!

 • impostos 18 d'octubre de 2018 L'Ajuntament de Vallgorguina congela les ordenances fiscals del 2019

  S'han aprovat amb els vots a favor dels sis vots de l'equip de govern i quatre abstencions de l'oposició.

   

 • car cross puigvert 18 d'octubre de 2018 El 13 d’octubre es va disputar la 4a prova del Campionat de Catalunya d’Autocròs a Lleida

  El vallgorguinenc Jordi Puigvert s’imposa en la penúltima prova del Campionat, i suma un bon grapat de punts en la lluita per la final a Castellbisbal.

 • Fira del Bosc i la Pagesia 2018 17 d'octubre de 2018 Formularis i Normativa de la Fira del Bosc i la Pagesia 24 i 25 de novembre de 2018
 • Cinema Infantil en Català 16 d'octubre de 2018 Cinema Infantil en Català

  Aquest dissabte comença una nova edició del cicle de Cinema Infantil en Català a Sant Celoni, a les sales Ocine del Centre Comercial Altrium de Sant Celoni. Aquest nou cicle inclou les pel·lícules infantils de més èxit estrenades darrerament, com ara Hotel Transsilvània 3 o Els Increïbles 2.

  Les sessions es projectaran cada dissabte a partir d'aquest dia 20 a les 16.15 h, al preu de 4,20 euros (preu únic, per a petits i grans).

  Les pel·lícules d'aquesta programació octubre-novembre de 2018 són:

  20 d'octubre: Leo da Vinci, missió Mona Lisa
  27 d'octubre: La malvada guineu ferotge
  3 de novembre: Hotel Transsilvània 3
  10 de novembre: Quines bestioles!
  17 de novembre: Els Increïbles 2

 • plantes medicinals 10 d'octubre de 2018 Curs de Plantes Medicinals al Casal Caliu el Dolmen

  Avui comença el curs de plantes remeieres del Caliu a les 18:15h. No us ho perdeu!

Pàgina 1 de 18
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49