Ofertes de Feina

Divendres, 9 d'agost de 2019 a les 00:00

AJUDANT/A DE MANTENIMENT, a Sant Celoni.

Es necessita ajudant/a de manteniment per a empresa del sector de serveis situada a Sant Celoni. Per incorporació per la temporada d’estiu, per a les següents funcions: suport a l’oficial en les tasques de manteniment i muntatge i la resta de funcions pròpies al lloc de treball. Es requereix: experiència mínima desenvolupant funcions iguals o similars, persona activa i responsable, valorable residència propera al lloc de treball, horari de 8 a 17 h amb descans.

TREBALLADOR SOCIAL AL VALLÈS ORIENTAL, a Llinars del Vallès.

Treballador/a social  al Vallès Oriental per a empresa situada a Llinars del Vallès. Es necessita per cobrir una baixa laboral un/a professional a jornada completa per treballar en atenció directa en el servei d’habitatge. Es requereix tenir la titulació mínima de Treball Social.

TÈCNIC/A DE SUPORT INFORMÀTIC, a Sant Antoni de Vilamajor

Amb coneixements de Jira i Remedy i amb experiència. Feina de mitja jornada.

ADMINISTRATIU/A COMERCIAL AMB FRANCÈS, a Sant Celoni

Per a una empresa de distribució. Tasques d’atenció al client i organització del transport. Haurà de comunicar-se amb francès. Horari de 9:00 a 14:00 h i de 15:00 h a 18:00 h

ASSITENT DE LABORATORI, a Sant Celoni

Per una empresa química, que treballa en el sector de la perfumeria. Es demana formació i experiència.

OPERARI/A DE PRODUCCIÓ, a Sant Celoni

Per a una empresa química. Control de càrregues i suport en el procés productiu. Es valorarà tenir formació d’operador/a de planta química, així com tenir el carnet de conducció de carretó.

Si voleu més informació podeu adreçar-vos a l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, al club de feina de 9.00h  a 14.00h.

Darrera actualització: 09.08.2019 | 10:22