L'Ajuntament de Vallgorguina congela les ordenances fiscals del 2019

Dijous, 18 d'octubre de 2018 a les 00:00

S'han aprovat amb els vots a favor dels sis vots de l'equip de govern i quatre abstencions de l'oposició.

 

El ple del 17 d’octubre va aprovar tornar a congelar les ordenances fiscals per a l'any 2019. L'any vinent, els preus públics seguiran la mateixa línia d'aquest exercici en què no van haver variacions significatives.

L'alcalde de Vallgorguina, Joan Mora valora l'aprovació d'aquestes ordenances afirmant que "un any més fem un exercici de contenció de preus públics i taxes. Som conscients de la fiscalitat que suporten els veïns i veïnes de la vila i des de l'Ajuntament hi ha la voluntat política de contenir aquesta pressió fiscal. A més a més, portem uns anys corregint els coeficients de l'Impost de Béns Immobles (IBI), per així compensar la rebaixa cadastral".

Impost sobre Béns Immobles, es modifica les bonificacions per família nombrosa, diferenciant   les famílies nombroses de categoria general i les de categoria especial, i augmentant la bonificació al 40% i al  60% respectivament. També es preveu un augment al 50% de bonificació a les famílies nombroses de categoria general amb uns ingressos anuals per unitat familiar iguals o inferiors a 12.000,00 €.

Darrera actualització: 18.10.2018 | 08:59