• Casal Estiu 2019 15.05.2019

 • Tecnificació Estiu 2019 15.05.2019

 • Xerrada Vols distingir els ocells pel seu cant? 15.05.2019

  Vols aprendre com es comporten a la natura, quines són les espècies que trobem en el nostre entorn, quin és el vincle amb els humans?

  Doncs no deixis escapar aquesta oportunitat i inscriu-t'hi!!!

  Informació i Inscripcions a: info@turismevallgorguina.com

  Adequat per tota mena de públic

  Activitat dirigida pel Tècnic Joan Manel Riera, de l'Escola de Natura del Corredor.

 • Escola Waldorf 13.05.2019

 • Ocupació El Servei Municipal d'Ocupació de Sant Celoni, informa de noves ofertes de feina. 13.05.2019

  Si esteu interessats en alguna d'aquestes ofertes, feu arribar un correu electrònic a orientaciolaboral@santceloni.cat.

  Operari de neteja per instal·lacions esportives. Jornada de tardes de 15.00 a 20.00. Contracte temporal de 3 mesos prorrogable.

  Operari per tasques de control i gestió d'entrades i sortides, embalatge. Eventualment pintar peces a pistola o sorrejar peces metàl·liques i manipulacions vàries. Jornada completa. Preferible formació de grau mig o superior en electromecànica.

  Operari per recobrir, pintar o sorrejar peces metàl·liques. Jornada completa. Preferible formació en grau mig o superior en l'àmbit de l'electromecànica.

 • Recordatori Recordatori a les persones propietàries perquè netegin els solars sense edificar. 13.05.2019

  L'Ajuntament recorda a totes les persones propietàries de solars sense edificar que la manca de manteniment comporta una important proliferació de vegetació que, al costat de la manca d'endreça, suposen un risc notable d'incendi i perill pel veïnat i per l'entor.

 • Feina OFERTES DE FEINA: 07.05.2019


  MONITOR/A DE MENJADOR ESCOLAR

  Per a escola a Palautordera. L'horari és dilluns, dimarts, dijous i divendres, de 12.00 h a 15.00 h. Contracte fins a final de curs.

  AUXILIAR ADMINISTRATIU/A, a Llinars

  Per a assessoraments, venda online , atenció telefònica, preparació de comandes, creació de base de dades. Es demana anglès parlat. Horari: dilluns a dijous 7:30 a 17.30h i divendres de 7.30h a 14.00 h

  XOFER/ESSA GRUISTA, a Santa Maria de Palautordera

  Conducció d'un camió amb grua per a una empresa de material de construcció. Horari partit, de dilluns a divendres. Possibilitat de contracte indefinit.

  NETEJADOR/A, a Santa Maria de Palautordera

  Tasques de neteja en una casa particular. Són tres hores setmanals en setmanes alternes.

  Per a més informació podeu adreçar-vos a l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, al club de feina, a la primera planta, de 9.00 h a 14.00 h telèfon és 93 847 96 26

 • lloguer Ajudes al pagament del lloguer 2019 07.05.2019

  Ja està oberta la convocatòria d'ajudes al pagament del lloguer de l'any 2019.

  Fins al 7 de juny de 2019 estarà oberta la convocatòria de les subvencions a les ajudes al pagament del lloguer de l'any 2019.

  Com a requisits és necessari ser titular d'un contracte de lloguer de l'habitatge i tenir uns ingressos que no sobrepassin els límits establerts. L'import de la subvenció és del 40% de l'import de lloguer amb un màxim de 200 € mensuals.

  Per més informació i per presentar la documentació us podeu adreçar a l'Oficina d'Habitatge - Àrea de Territori, c/ Bruc, 26 de Sant Celoni.

 • Generalitat Finançament de les inversions que realitzen les comunitats 26.04.2019

  L'Institut Català de Finances (ICF) i l'Agència de l'Habitatge de Catalunya (AHC) han obert una nova línia de finançament per finançar les inversions en rehabilitació, eficiència energètica i accessibilitat que facin les comunitats de propietaris. Per primer cop, les comunitats de propietaris que necessitin fer obres tindran accés a un finançament en condicions preferents que els permetrà cobrir l'import total de la inversió.

  Aquest acord entre l'ICF i l'AHC suposa un canvi important en l'accés al finançament de les inversions que realitzen les comunitats i omple un buit llargament reivindicat per tot el sector.

  La dificultat d'accedir al finançament per part de les comunitats de propietaris, i no per part dels propietaris individualment, ha estat un entrebanc constant per a les comunitats que volien obtenir crèdit per pagar les obres de rehabilitació. Fins ara, l'única manera que tenien de fer front a les inversions era estalviar durant anys i sol·licitar les subvencions existents que només permetien cobrir un 30-40% de la despesa, un cop ja realitzades les obres. Això suposava que en molts casos, quan les comunitats havien estalviat prou per fer les obres necessàries, aquestes ja s'havien agreujat.

  La nova línia de finançament està dotada amb 100 milions d'euros i els préstecs comptaran amb un tipus d'interès fix sobre el qual s'aplicarà una bonificació per part de l'AHC, quedant aquest en un 2%. El termini d'amortització serà de màxim 15 anys. A més, les operacions comptaran amb una assumpció de risc per part de l'AHC.

  Es calcula que amb aquests préstecs es podran finançar la rehabilitació de fins a 10.000 habitatges per un import mínim de 30.000 euros per comunitat.

 • Manteniment DURANT EL MES DE MAIG SEGUIRAN ELS TREBALLS DE MANTENIMENT DE LES FRANGES EXTERIORS DE PROTECCIÓ DE LES URBANITZACIONS. 26.04.2019

  És una actuació que es porta a terme d'acord amb el que estableix el Decret 123/2005 de 14 de juny, de mesures de prevenció dels incendis forestals en les urbanitzacions sense continuïtat immediata amb la trama urbana, que desenvolupa la Llei 5/2003 de 22 d'abril, que obliga a les urbanitzacions que no tinguin una continuïtat immediata amb la trama urbana i que estiguin situades a menys de 500 m de terrenys forestals a disposar d'una zona de protecció de 25 metres d'amplada a comptar des del perímetre exterior.

 • Taller de mones Èxit al taller de mones, organitzat pel Casal Caliu. 23.04.2019
Més notícies
Facebook
Agenda
Mes actes