Instal·lació d'un equipament de Cal·listènia a la urbanització Canadà Park

Dilluns, 18 d'octubre de 2021 a les 09:00

L'Ajuntament ha instal·lat un equipament de cal·listènia a la urbanització de Canadà Park amb un cost aproximat als 15.000 euros. La inauguració oficial es farà més endavant.

Aquest és el segon equipament d'aquestes característiques que s'instal·la a Vallgorguina. El primer ja és en funcionament des del mes de juny i està situat al costat del camp de futbol. La voluntat de l'Ajuntament és dotar a totes les urbanitzacions d'un equipament de cal·listènia.

L'Ajuntament ho ha promogut en la modalitat d'esport a l'aire lliure. Amb aquesta estructura es facilita la realització d'entrenaments integrals del cos com ara exercicis de braços, abdominals, flexions, esquats, muscle-ups, dips, entre d'altres. Es podrà portar a terme en un espai condicionat al costat del camp de futbol.

Es pot dir que la cal·listènia, és un nou esport que ja compta amb federacions que en regulen les competicions i professionals reglats en l’ensenyament d’aquesta disciplina.

La instal·lació d’equipaments esportius de cal·listènia, també coneguts com a street workout, és una manera senzilla i efectiva de promocionar l’esport a l’aire lliure i la vida saludable entre els ciutadans.

Darrera actualització: 18.10.2021 | 10:12

Imatges