Notícies
 • Deixalleria Deixalleria mòbil 20.11.2019

  Recordeu dissabte de 10 a 12 hores, toca reciclatge.

  La Deixalleria mòbil és un vehicle equipat amb un servei de recollida de residus domèstics, demà s'emplaça al Carrer Montnegre cantonada Carrer del Sol.

 • 112 Comunicat Vigilants Locals i Mossos d’Esquadra sobre robatoris al municipi 18.11.2019

  Atesa la preocupació del veïnat sobre els darrers robatoris al municipi, us informem que els fets denunciats estan sent investigats.

  Per la naturalesa dels fets i per la informació que comparteixen els cossos de seguretat del territori, es considera que aquests robatoris no

  suposen una situació especial d’increment de la inseguretat ciutadana.

  Si escolteu un soroll estrany o advertiu la presència de persones amb actitud sospitosa a les rodalies del vostre domicili, no dubteu a

  trucar.

  Si observeu portes o finestres forçades o indicis que s’hagi pogut produir un robatori, no toqueu res i truqueu.

  Seguiu sempre les indicacions que us donen els vigilants municipals i la policia.

  Els cossos de seguretat segueixen treballant en la prevenció i la vigilància al municipi. Com sempre, acudiu a nosaltres davant qualsevol

  fet sospitós. Seguim al vostre servei.

  Telèfon d’emergències 112

  Vigilants Locals 670 22 47 63

 • llibres Setmana Europea de la Prevenció de Residus 18.11.2019

  En motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR) 2019, del 16 al 24 de noviembre s'obsequierà amb un llibre o compost el fet d'anar a la Deixalleria de Sant Celoni. Us animem a anar-hi. 

  I recordeu: EL MILLOR RESIDU ÉS AQUELL QUE NO ES GENERA! Us adjuntem un enllaç que pot ser del vostre interés https://www.ewwr.eu/ca/support/reduction-habits

 • IV Trobada d'estudiosos 15.11.2019

  La Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Vallgorguina, els dies 20 i 21 de novembre a la Sala d'exposicions organitzem la IV Trobada d'Estudiosos de la Serralada Litoral Central i VIII del Montnegre i el Corredor, hi trobarem ponències, recerques i estudis realitzats en els darrers quatre anys en aquest territori, esteu tots convidats de 9,30 a 14 h. Tarda: de 16 a 19 h

 • Consell Consell d'alcaldies del Vallès Oriental 14.11.2019

  Joan Mora, alcalde de Vallgorguina, conjuntament em altres alcaldes del Baix Montseny present en el Consell d'Alcaldies del Vallès Oriental.  

  Al dimecres 13 de novembre la major part d'alcaldes dels municipis del Baix Montseny de la comarca del Vallès Oriental van participar en el Consell d'Alcaldies del Vallès Oriental que va organitzar al Casal de Llerona, a Les Franqueses del Vallès. Aquest va ser el primer Consell de la legislatura.

   

  Els temes que es van tractar van ser: Informar la modificació de l'ordenança reguladora de l'Administració electrònica, la seu electrònica i el registre electrònic; Informar la taxa d'avaluació ambiental; Prendre coneixement dels acords de l'Assemblea de càrrecs electes; Presentar el Servei de Salut; Projecte Cantània; Consorci d'Educació Especial Montserrat Montero; Pressupost del Consell Comarcal del Vallès Oriental; Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental; i Precs i Preguntes.

 • Marató 2019 La Marató de TV3 14.11.2019

  El diumenge 15 de desembre tindrà lloc la Marató de TV3. Aquest any tracta sobre les malalties minoritàries.

  Durant aquell cap de setmana (dissabte 14 i diumenge 15 de desembre) hi haurà diverses activitats al poble. Algunes d’elles ja molt consolidades.

  Pel diumenge al matí s’ha pensat fer un esmorzar solidari + partit de futbol 7 al camp de futbol.

  Us animem a participar-hi i a convidar a qui creieu oportú.

  Per tal de poder organitzar millor els equips (q haurien de ser mixtos), si esteu interessats “envieu noms i cognoms i la paraula “MARATO” al número de WhatsApp  686 54 75 16 i us inclourem al grup de whatsapp de futbol 7 de la marató.

 • pessebre Vivent Vols participar el Pessebre Vivent ? 12.11.2019

  Aquest any tindrà lloc el 22 de desembre , Tens fins el 28 de novembre per incriure't a l'Ajuntament .

  T'hi esperem!!

 • casal Obertura del nou Casal 11.11.2019

  L'ajuntament us comunica l'obertura del nou casal i agraeix que l'empresa concessionària convides a tot Vallgorguina a la inauguració, aprofitem per recordar-vos que si utilitzem tots els serveis i comerços del poble, és una manera de tenir una Vallgorguina viva. TOTS JUNTS FEM POBLE.

 • Fes-te voluntari al Gran Recapte 11.11.2019

  Fes-te voluntari al Gran Recapte d'Aliments 2019! necessitem voluntaris per a gestionar les donacions de l'esdeveniment que es durà a terme el cap de setmana del 22, 23 i 24 de novembre. Per a més informació i inscripcions visita:

  https://www.granrecapte.com/ca/voluntariat/#barcelona

 • Futbol Americà a Vallgorguina 08.11.2019

  A les vallgorguinenques i vallgorguinencs ens agrada ajudar i donar recolzament a iniciatives esportives que, malauradament, no tenen tanta visibilitat. Fa uns dies, a través del F.C. Vallgorguina, van contactar amb la regidoria d'Esports per proposar-nos realitzar un seguit de partits de Futbol Americà a Vallgorguina. El principal impediment que té el club que ens ho va sol·licitar és la disponibilitat d'una instal.lació esportiva on poder jugar els partits. Després d'escoltar les seves necessitats i comentar fins on arriben les possibilitats del nostre camp, podem informar-vos que el proper 16 de novembre tindrem el primer partit federat de la història de Futbol Americà a Vallgorguina. 

   

 • Taller Com ser seleccionat a Infojobs 06.11.2019

  Taller “Com ser seleccionat a Infojobs! 70% d’efectivitat”, gratuït per a persones a l’atur del Baix Montseny, de 4 hores de durada el divendres 22 de novembre, de 09.30 a 13.30 hores a l’aula d’informàtica de L’Esplai de Santa Maria de Palautordera.

 • Taller Canvis i cercar feina després dels 45 06.11.2019

  Taller “Dones que ho podem tot: Canvis i cerca de feina després dels 45”, gratuït per a dones majors de 45 anys del Baix Montseny, de 12 hores de durada repartides en 3 sessions els dies 19, 20 i 21 de novembre, de 10.00 a 14.00 hores al Centre Cívic de l’ajuntament de Santa Maria de Palautordera.

Més notícies
Facebook
Agenda
Mes actes